analiz robotik
robotik sol yatay

MED DİAMOND'DA 25.BAŞARI YILI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MED DİAMOND'DA 25.BAŞARI YILI
MED ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİM KURULU ÜYESİ MEHMET EFE DİNÇ KUYUMCULUK SEKRÖRÜNDEKİ25. BAŞARI YILINA İLİŞKİN ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU...

Med Şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Efe Dinç, markalarının 25. yılına özel yeni atılımlarını ve dünya markası olma yolundaki hedeflerini anlattı…

1997 yılından bu yana sektörünün etkin ve öncü firmalarından biri olan Med Diamond 25. başarı yılını mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. “med diamond Ailesi olarak 2022 yılı beklentilerimiz ve planlarımız doğrultusunda çok verimli geçiyor. Fuarlar sayesinde yeni müşterilerimiz ile tanışma şansını yakalıyoruz. İşi bilen ve yetenekli kadromuz ile farklı tasarımlara imza atarak bir kez daha kuyumculuk sektöründe adımızdan söz ettirdik” diyen Mehmet Efe Dinç 25. yıllarını Rusya'dan sonra şimdi İtalya’da yeni dükkan ve atölye şubelerini açarak taçlandıracaklarını da müjdeliyor. Türkiye'nin dört bir yanında iş ortakları olan kuyumcular vasıtasıyla tasarımlarını mücevher tutkunlarıyla buluşturan Med diamond ’in en büyük şansı ise genç kuşak temsilcisi olan Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Efe Dinç çok sayıda koleksiyon tasarımı gerçekleştirerek, materyal seçimlerinde önemli katkılarda bulunan İzel Eyüpoğlu ile sektörlerinde yarattıkları farklılıkları, hizmet kalitelerini ve dünya markası olma yolundaki hedeflerini 24 okurları için konuştuk.

“ Dubai’de düzenlenecek olan Mücevher Fuarına MEDDIAMOND Ailesi olarak sponsor olduk. Bu bölgedeki müşterilerimize görsel bir şölen yaşatarak Ülkemiz'den ve Dünya'nın çeşitli yerlerinden gelecek olan üreticilerimize kendilerini gösterebilecekleri bir sahne yaratma aşamasında katkıda bulunmak istiyoruz. Bu sayede kuyumculuk sektörü ülkemizin her yerinde aynı kalitede ilerlemiş olacaktır.”

“Bu yıl Kanada’da düzenlenen kuyumculuk fuarına katılım göstererek ülkemizi ve firmamızı en iyi şekil de temsil ettik. önümüzdeki yıl farklı ülkeler ve farklı fuarlara katılarak ihracat rakamlarımızı daha üst seviyelere çıkarmayı planlıyoruz. Bu sayede Med Kuyumculuk olarak bir dünya markası olma yolunda ilerlerken bir taraftan da dünyanın farklı coğrafyalarında ülkemizi tanıtma fırsatı yakalayacağız.”

Mücevher ve kuyum sektörünün köklü markalarındansınız. Med Ailesi ve markası olarak sektöre kazandırdığınız değerden ve marka felsefenizden bahseder misiniz?

Marka felsefemizi tam anlamıyla kalite ve yenilik ifade etmektedir. Kuruluşumuzun temelinde de bu felsefe yatmaktadır. Zaman içerisinde bu görüşten kesinlikle ödün vermeden, çağın gerekliliklerine uyum sağlayarak ilerliyoruz. Rakiplerimizden ayrışmak için kullandığımız en önemli silahımız müşterilerimizin taleplerinin ötesinde bir hizmet anlayışına sahip olmamızdır. Bekleneni değil de beklenenden fazlasını müşterilerimize sunmak benimsemiş olduğumuz hizmet anlayışıdır. Bunun yanı sıra birbirinden oldukça farklı tasarımları da müşterilerimize sunmamız rekabet yaratmak adına bir değerdir. Bu dinamizm içerisinde piyasa içerisindeki tasarım yarışı bütün rakiplerin kendilerini daha fazla geliştirmesini doğrudan ya da dolaylı olarak sağlamaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da birbirinden özel koleksiyonlara imza attınız. 2021 ve 2022 yılı sizin için nasıl geçti?

Med Diamond Ailesi olarak 2022 yılı beklentilerimiz ve planlarımız doğrultusunda çok verimli geçti. Fuarlar sayesinde yeni müşterilerimiz ile tanışma şansını yakaladık. İşi bilen ve yetenekli kadromuz ile farklı tasarımlara imza atarak bir kez daha kuyumculuk sektöründe adımızdan söz ettirdik.

“DUBAİ'DE DÜZENLENECEK OLAN MüCEVHER FUARI’NA MED DİAMOND AİLESİ OLARAK SPONSOR OLDUK”

Yıllardır inovasyon önceliğiyle sektöre ivme kazandıran markanızla birlikte yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan biraz bahseder misiniz?

Bir çok arkadaşlarım ve meslektaşlarım beni gazetecilik yönümle tanıyorsunuz. Sadece kuyumculuk alanında değil biz bir çok mecrada faaliyetler gösteriyoruz. Med Şirketler Grubu altında Eğitim sektöründe adımız Analiz Eğitim Kurumları , Gastronomi,Yemek sektöründe Escobar Pizza ve LİVA Restoran olarak yer alıyoruz. Yine Kuyumculuk sektöründe Med diamond olarak varız. Medya'da yakında hayalini kurduğumuz hedeflerimiz var onları'da gerçekleştireceğiz. Med Diamond olarak Dubai’de’ düzenlenecek olan Mücevher Fuarı’na sponsor olduk. Bu bölgedeki müşterilerimize görsel bir şölen yaşatarak Türkiye’nin ve Dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek olan üreticilerimize kendilerini gösterebilecekleri bir sahne yaratma aşamasında katkıda bulunmak istiyoruz. Bu sayede kuyumculuk sektörü ülkemizin her yerinde aynı kalitede ilerlemiş olacaktır. Müşterilerimiz kendilerine sunulan bolca çeşit arasından zevkine en yakın olan ürünleri belirleme imkanını elde edecek.

HAZAL KAYA İSTANBUL

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZ SAVCI ' DAN İLK SİNGLEÖnceki Haber

DENİZ SAVCI ' DAN İLK SİNGLE

KARSU ANTALYA AÇIKHAVA TİYATRO SAHNESİNDE SEVERLERİ İLE BULUŞTUSonraki Haber

KARSU ANTALYA AÇIKHAVA TİYATRO SAHNESİND...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar