analiz
robotik sol yatay

Bu hafta gökyüzü size ne söylüyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu hafta gökyüzü size ne söylüyor?
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta dilerim. Bu hafta astrolojik açıdan oldukça önemli bir güneş tutulması yaşayacağız.

Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta dilerim. Bu hafta astrolojik açıdan oldukça önemli bir güneş tutulması yaşayacağız. 10 Haziran Perşembe günü saat 10.52 de İkizler burcunun 19 derecesinde gerçekleşecek olan halkalı güneş tutulması, Kuzey Yarımküre’de etkili olacak. Kanada’da başlayıp Sibirya’da sona erecek olan bu tutulma ülkemizde gözlemlenmeyecek. Tutulmalar 18 yıllık döngülerin başlangıç ve bitişlerini anlatan enerjilerdir.

Yaşayacağımız bu tutulmanın aynısını 31 Mayıs 2003’de yaşamıştık. Bu tutulma da, o dönem yaşadığımız benzer olayları hayatımıza getirebilir veya 2003 yılından bu yana yaşadığımız konuların sonlanması, yeni değişimlerin hayatımıza girmesi söz konusu olabilir. Güneş tutulmaları, hayatımızda kadersel döngüleri ve olayları başlatan çok güçlü dönemeçleri anlatan enerjilerdir.

Kuzey bendin de gerçekleşecek olan bu güneş tutulması ile birlikte, hayatımızda yenilikler, yeni başlangıçlar ve uzun soluklu değişimlerin olması kaçınılmazdır. Kendi yöneticisi ile kavuşumda olan bu merküryen tutulma, eğitim fırsatları, ticaret hayatına atılmak, fikirlerin ortaya dökülmesi, zihinsel faaliyetlerin değişmesi, çocuk sahibi olmak, ülke ve şehir değiştirmek, önemli sözleşmelere imza atmak, medya ve basın sektöründe önemli değişimlerin olması, uçak ve tren kazaları, bankacılık sektörünü ilgilendiren konular ve eğitim hayatında yeni düzenlenmeler gündeme gelecektir.

Tutulmada Terazi burcunun yükseliyor olması ve yöneticisine kare açı yapmasından dolayı; finansal konular, ilişkilerde zorlanmalar ve hukuksal konulara karşı da dikkatli olmamız gerekiyor. Tutulmada güney ay düğümü yöneticisi Jüpiter’in Balık burcunda olması ilahi adaleti ve geçmiş hak edilmişliklerin gündeme getirecektir. Tutulmanın hayatımıza olan etkilerini iki yıllık süreç içerisine dağılacaktır.

Bu haftanın bir diğer önemli gezegen geçişi ise, savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars’ın Aslan burcuna geçişi olacak. 11 Haziran’da Aslan burcuna geçecek olan Mars, 30 Temmuz’ a kadar bu burçta kalacak. Mars’ın Aslan burcuna geçişi ile birlikte kendimize olan güvenimiz artarken, başarılı olmak oldukça önem kazanacaktır. Kendimizi ortaya koyarken ego ve kibirden uzak durmakta fayda var.

KOÇ – YÜKSELEN KOÇ: Güneş tutulması sizleri kardeşler, yakın çevre ve eğitim konularında etkileyecek. Yakın çevrenizde değişimler, taşınma, yer değişikliği söz konusu olurken, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Hayatınız etkileyecek önemli kararları ve anlaşmaları haziran sonuna ertelemeniz daha doğru olacaktır. Cuma günü Mars’ın Aslan burcuna geçmesi, aşk hayatınıza, çocuklarınız ilgili konulara hareketlilik getirecek. Yeni bir hobi edinebilir ve yeni bir ilişkiye başlamak için daha hevesli olabilirsiniz. Spor yaparken dikkat etmenizde fayda var.

BOĞA – YÜKSELEN BOĞA : Güneş tutulması sizleri finansal konularda etkileyecek. Yeni finansal kaynaklar edinebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ve maddi kaynakların değişmesi söz konusu olabilir. Finansal açıdan yeni girişimlerde bulunmak için haziran sonunu beklemek sizin için daha iyi olacaktır. Cuma günü Mars’ın Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ev hayatınız, aileniz ile ilgili konulara hareketlilik getirirken; evinizde tadilat gerektiren işlere girişebilirsiniz. Taşınabilirsiniz veya ailenizden birinin sağlık sorunu gündeme gelebilir. Ev içerisinde yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

İKİZLER – YÜKSELEN İKİZLER: Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bu tutulma ile birlikte kendinizle daha çok ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi yapılandıracağınız bir dönemin içine giriyorsunuz. Bu dönemde kendinizle ilgili hedefler koyabilirsiniz. İlişkilerinizde bitişler ve yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Cuma günü Mars’ın Aslan burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz yakın çevrenizle olan hareketliliğiniz artarken, seyahat edebilirsiniz. Trafikte yaşanacak gerginliklere ve çevrenizle iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

YENGEÇ – YÜKSELEN YENGEÇ: Güneş tutulması sizi geçmişteki konularla yüzleştirerek, halı altına süpürülen sorunların gün yüzüne çıkaracak ve bunların çözüme ulaşmasını sağlayacaktır. Kendi içinizde gizli kalan potansiyeli ortaya çıkartarak hayat yolunda daha güçlü adımlar atacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Cuma günü Mars’ın Aslan burcuna geçmesi finansal konularınıza hareketlilik getirecektir. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamalısınız. Bedensel olarak kendinizi fazla yormamaya dikkat etmelisiniz.

ASLAN – YÜKSELEN ASLAN : Burcunuzda sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyerek, arkadaş çevrenizin değişmesi, yolunuza başka insanlarla devam etmenizi sağlayacak bir güneş tutulması gerçekleşecek. Hayal ettiğiniz konuları gerçekleştirmek için planlamalar yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde olan iş ilişkilerinizi haziran sonuna ertelemeniz daha doğru olacaktır. Cuma günü Sizin burcunuza geçen Mars size hareketlilik getirirken, yeni atılımlar ve başlangıçlar yapmak için eyleme geçebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

BAŞAK – YÜKSELEN BAŞAK: Güneş tutulması sizi, iş ve kariyer alanınızda etkileyecek. İş kurmaya karar verebilir veya iş değişikliği yapabilirsiniz. Yeni bir projeyi hayata geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili alacağınız önemli kararları haziran sonuna bırakmanız daha doğru olacaktır. Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Mars sizi biraz kendi iç dünyanıza çekebilir. Kendinizi daha geri planda hissedebilirsiniz. Bu dönemde yeni planlamalar yaparak uzun vadede gerçekleştirmek istediğiniz konuların üzerinden geçebilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmalısınız.

TERAZİ – YÜKSELEN TERAZİ: Teraziler için güneş tutulması, hukuksal konular, eğitim hayatında yeni başlangıçlar, çevre değişimi, taşınma ve yurt dışı konularını gündeme getirecek. Hayata karşı bakış açınız değişerek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Hukuki konularınızı haziran sonuna ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Mars, sosyal çevrenize hareketlilik getirecektir. Arkadaş gruplarınız içerisinde daha çok aktif olmak isteyebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

AKREP – YÜKSELEN AKREP: Güneş tutulması, finansal konular, ortak gelirler, miraslar, borçlar, vergilerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Finansal açıdan yeni bir dönemin içerisinde girerek, maddi yatırımlar yapabilirsiniz. Finansal konularda atacağınız adımları haziran sonuna ertelemeniz daha iyi olacaktır. Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Mars kariyer hayatınızı hareketlendirecek. Yeni bir işe başlama motivasyonunuz artarken, işinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Ev ve kariyer hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

YAY – YÜKSELEN YAY:Tutulma, ikili ilişkilerinizde bitişler ve yeni başlangıçları gündeme getirirken ortaklık, dava ve mahkeme konuları da sizin için önem kazanacaktır. Bu tutulma yolunda gitmeyen ilişkilerde sonlanma enerjisini fazlası ile çalıştıracak. Bekar olan yay burçları evlenme kararı alabilirler. İlişkileriniz ilgilendiren konularda alacağınız kararları haziran sonuna ertelemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Cuma günü Aslan burcuna geçen Mars ile birlikte burcunuzda yurtdışı, eğitim ve hukuksal konulara hareketlilik getirirken, seyahat planlaması yapabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Sağlık, düzen değişimi, iş hayatı, çalışma koşulları, uzak akrabalarınız ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren konuları gündeme getirecek bir tutulma sizleri bekliyor. Tutulma ile birlikte iş değişimi söz konusu olurken, iş hayatınızı ilgilendiren önemli kararları haziran sonuna ertelemeniz daha iyi olacaktır. Sağlık kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Mars, finansal konularınızı hareketlendirecek. Hesapta olmayan bir harcama canınızı biraz sıkabilir.

KOVA – YÜKSELEN KOVA: Güneş tutulması, aşk hayatı, çocuklar, hobiler ve eğlence konularınızı gündeme getirecek. Sürpriz hamilelikler yaşanabilir. Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen ilişkiler biterken, yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Borsa ve yatırım konularında alacağınız kararları haziran sonuna ertelemelisiniz. Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Mars ikili ilişkilerinize hareketlilik getirirken, ilişkilerde yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

BALIK – YÜKSELEN BALIK: Ev, aile yaşantınız, ebeveynleri ilgilendiren konuları gündeme getirecek bir tutulma yaşaycaksınız. Taşınmaya karar verebilir, aile üyelerinizle daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ev alım satımı yapmak için haziran sonunu beklemek daha uygun olacaktır. Cuma günü Aslan burcuna geçecek Mars, iş hayatınız ve günlük rutinlerinize hareket getirecektir. İçsel motivasyonunuz iş hayatınızda sizi daha hareketli olmaya iterken, sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Haziran'da Güneş Tutulması mrydana gelecek.Önceki Haber

10 Haziran'da Güneş Tutulması mrydana ge...

KULA BEACH RESTAURANT KAPILARINI ” ZEHRA ” İLE AÇIYORSonraki Haber

KULA BEACH RESTAURANT KAPILARINI ” ZEHRA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar