analiz robotik
robotik sol yatay

ATKED MURATPAŞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KENAN YAVUZ'u ZİYARET ETTİ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATKED MURATPAŞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KENAN YAVUZ'u ZİYARET ETTİ.
Pandemi sonrası eğitim sürecinin açılması ve eğitim kurumlarının faaliyete başlaması nedeniyle ATKED Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar DOĞMUŞ ve dernek üyeleri eğitim istişarelerinde bulunmak üzere ziyaretlerine devam sürecinde Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan YAVUZ'u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Dernek üyeleri pandemiden dolayı yaşanılan sorunları dile getirdiler. Son dönemde yaşanan sıkıntıların yanısıra kaçak kurumlar ile mücadele hakkında istişareler yapıldı.

ATKED Kurul Başkanı Mazhar DOĞMUŞ dernek kuruluşu ve gidişatı hakkında bilgi verip, üyelerinin kendilerine ulaştırdıkları sorunları dile getirdi.

Ayrıca DOĞMUŞ " Bazı sorunları düzeltmek ve dernek üyelerinin haklarını korumak adına derneğimizi kurduk  ve hızla yolumuza devam ediyoruz. Ziyaretlerimizi hızlandırdık ve üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. İlçe Müdürlüğümüzün de desteklerini esirgemeyeceğine inanıyoruz. Göreve geldiğiniz günden beri sürekli sahada olmanız, eğitim kurumlarımızı ziyaret etmeniz ve sorunlarımız ile ilgilenmeniz bizim için sevindirici bir durum. Kaçak kurumlar ile mücalede derneğimiz her zaman işbirliğinde bulunmak istemektedir. Kursiyerlerimiz herzaman duzgün bir ortamda eğitim görmeleri bizi gurlandıracaktır. Bize bağlı üye kurumlarımız dernek yönetimince belirli sürelerde denetim yapılmaktadır. Sorunları dernek yönetimimiz tarafından acilen giderilmektedir. Fakat ne olursa olsun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yanımızda olması bizleri desteklemesi ve istişareler ile ilerlememiz bize güç sağlayacaktır. Derneğimizin kuruluş amacı doğrultusunda kamu kurum kuruluşlarımız ile sürekli istişareler halinde ilerlemekteyiz. Fakat İlçe Müdürlüğümüzün bizi desteklemesi bizi onure edecektir." dedi.

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan YAVUZ" ATKED Yönetimin bizleri ziyaret etmesi bizi sevindirdi. Yönetim Kurul Başkanı Mazhar DOĞMUŞ' u böyle bir birlik girişiminde bulunup eğitim kurumlarını bir çatı altında toplamasından dolayı tebrik ediyorum. Mazhar Hocayı önceden tanırım güzel projelere imza atmıştır. Üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Eğitim kurumlarımızın daha güzel ve daha verimli hale gelmesi yolunda müdürlüğümüz her zaman iş ve işlemlerde sizlere yardımcı olacaktır. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde ATKED ile her zaman istişare halinde oluruz. Eğitim ile ilgili sorun ve çözümlerinde böyle ve işbirliği sağlanacağından birliğin oluşmasından dolayı tekrar kutlarım. Bildiğiniz üzere Muratpaşa ilçemizde özel kurumlarımız çok fazla bulunmaktadır. Bizlerde sürekli sahada bulunarak görevimizi icra ediyoruz." dedi.

Atlas Akademi Kurucu Müdürü ve ATKED Başkan Yardımcısı Burçin KAYHAN kursların sorunları ve sınav sistemi hakkında ilçe müdürü Kenan YAVUZ' a bilgi aktarımı yaparken , Pınar GÜLSOY Güzellik Akademisi kurucu Müdür Pınar GÜLSOY ise güzellik akademileri ilgili bilgi paylaşımıda bulundu.

Görüşmeye Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Özel Öğretim Şubeden sorumlu Kenan TÜRK davet edilerek bilgi paylaşımında bulunuldur. Yapılan bilgi istişarelerinden sonra TÜRK" Eğitim kurumlarının sorunlarının her zaman hızlı bir şekilde giderieye çalışıyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım her zaman kurumlarımızın yanındayız. Yönetmelik ve kanunlar çerçevesinde derneğinizi destekleriz. Böyle bir birliğin kurulması belkide iş ve işlemlerimizde sorunların çözüm yoluna daha da hızlı ulaşılabilir. Göreve geldiğimiz günden beri sürekli kurumlarımızı ziyaret ediyor ve sorun olduğunda hızlıca gideriyoruz." dedi.

Görüşmeye ATKED yönetiminden Av. Murat YEKREK, Analiz Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Saki MERTOĞLU, Öğretmen Didem YÜCEL katılım sağladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıÖnceki Haber

İYİ Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü...

PERA ADALI' DA 80-90'LAR KONSEPTİSonraki Haber

PERA ADALI' DA 80-90'LAR KONSEPTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar